Hoeve Buitenlust

zorgboerderij en praktijk voor psychiatrie

Zorgboerderij

Sinds 2010 is Hoeve Buitenlust een kleinschalige zorgboerderij voor volwassenen en kinderen met psychiatrische problemen. In een rustige en landelijke omgeving is ruimte voor dagbesteding op verschillende manieren. U kunt bij ons terecht voor arbeidsgerichte trainingen of laagdrempelige dagbesteding met als doel het hebben van een prettige daginvulling. In kleine groepjes of individueel nemen de deelnemers een actieve plaats in op de boerderij voor de verzorging van de dieren en het onderhouden van de boomgaard en groentetuin.

De zorgboerderij is toegankelijk voor mensen met een PGB. Daarnaast kunnen cliënten die onder behandeling zijn in de praktijk van psychiater Arianne van't Hoog op de zorgboerderij terecht. Er zijn faciliteiten om grotere groepen te ontvangen voor educatieve doeleinden zoals schoolklassen en andere doeleinden. Ook is het mogelijk om op Hoeve Buitenlust een groepsaccommodatie te huren voor het vieren van een besloten feest. Er zijn goede toiletvoorzieningen die rolstoeltoegankelijk zijn.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Zorgboeren Zuid Holland, bekijk hier de website van deze vereniging www.verenigingvanzorgboerenzuidholland.nl

 

zorg (3).jpg

Copyright © 2018. Hoeve Buitenlust