Hoeve Buitenlust

zorgboerderij en praktijk voor psychiatrie

Psychiatrische praktijk

Op Hoeve Buitenlust kunt u terecht voor de behandeling van uw psychische klachten. Psychiater Arianne van't Hoog biedt in haar kleinschalige praktijk individuele behandelingen aan voor verschillende psychische klachten. U hebt hier een verwijsbrief van de huisarts voor nodig. Daarnaast kunt u zelf online het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Op een unieke locatie biedt Arianne van't Hoog behandelingen op maat aan volwassenen vanaf 18 jaar met psychiatrische problematiek. De intake en behandeling doet zij zelf zodat u vanaf het begin een vertrouwd gezicht hebt. Na de intake waarin de klachten worden uitgevraagd en een voorlopige diagnose wordt gesteld wordt met de behandeling aangevangen. Omdat de praktijk gevestigd is op Hoeve Buitenlust kan een behandeling naast medicamenteuze behandeling en/of psychotherapie ook dagbesteding omvatten.

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Arianne van't Hoog behandelt een verscheidenheid aan psychische klachten waaronder somberheid, angst, slaapproblemen etc. Daarnaast heeft zij expertise op het gebied van de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen. Zij maakt hiervoor gebruik van psychotherapie die gebaseerd is op het bevorderen van het mentaliserend vermogen.

Met welke klachten kunt u niet bij ons terecht?

Wanneer uw klachten dermate acuut zijn of crisisgevoelig dat direct ingrijpen noodzakelijk is kunt u niet bij Hoeve Buitenlust terecht. Denk dan aan klachten als acute zelfmoordgedachten of psychose. Wanneer u buiten kantoortijden een beroep moet kunnen doen op hulp is het ook verstandig om u verder te oriënteren en contact op te nemen met een GGZ instelling bij u in de buurt zoals GGZ Delfland.

 

psychiatrie (5).jpg

Copyright © 2023 Hoeve Buitenlust